Наглите от ГЕРБ избиха стадото на баба Дора. Видео

България, Животни
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като днес жандармерия и полиция бяха завардили всички подстъпи към с . Шарково, стадото от 150 кози и овце на баба Дора, превърнала се в символ на борбата срещу евтанизирането на животни в Странджа, е избито.

С дрон, който колегите от Радио999 пуснаха, бе прави детайлен оглед на терена.

Кадрите започват потресаващо – с ямите с изхвърлените животни, които дори още не са загробени, а след това показват почти обезлюденото странджанско село.

Накрая завършват с мъртвите животни в двора на баба Дора.

Видеото е преждевременно прекратено, защото към журналистическия екип се запътват униформени, които въпреки, че са на повече от километър от селото им разпореждат да оттеглят дрона и напуснат мястото.

Припомняме, че селото е отцепено, не се допускат външни лица и на мястото са единствено ветеринарните инспектори. Според доброволци, които до към 14 часа бяха в Шарково, баба Дора е паднала на колене и е молила ветеринарите да пощадят стадото й, но те са били непреклонни.

Истината е, че чума няма и никога не е имало, а всичко е за прикриване на огромна далавера на властимащите от ГЕРБ, изчисляваща се на десетки милиона евро, които са гушнали.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар