Мустафа Емин Радан Кънев

Наглият Мустафа Емин нямал диплома за секретар на Тагарев, но ходил в Брюксел за наша сметка

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мустафа Емин, чието име нашумя в последните дни покрай скандала в болница “Пирогов“, не притежавал нужното образование, за да може да изпълнява функциите, за които първоначално е бил поканен на работа от министъра на отбраната Тодор Тагарев.

Това става ясно от проверка на „Фокус“ сред видео архивите на МО.

Емин, който преди дни обяви, че ще подаде оставка след възмушението и обществения натиск, породени от скандалното му поведение в болница „Пирогов“, е бил гласен за парламентарен секретар.

Когато поема кормилото на българската отбрана, Тагарев смятал да назначи Мустафа Емин точно за парламентарен секретар. Оказало се обаче, че кадърът на „Да, България“ нямал нужната военна диплома за този пост. Затова и самият Тагарев попада в неловка ситуация, когато говори за Емин по време на церемонията, когато запознава журналистите със свия екип.

„Единственият нов в моя екип, това е господин Мустафа Емин, който първоначално ще бъде назначен съветник, а когато, надявам се, че скоро ще завърши успешно Военна академия, магистратура, ще стане парламентарен секретар. Неговата основна задача ще бъде да работи с Комисията по отбрана“, казва Тагарев в края на юни.

Като турист Емин посетил и Брюксел на разноски на ЕП и там се снимал със съпартиеца си Радан Кънев от ДБ и неговата любовница и секретарка Зарица, която после направиха министър на туризма.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар