Наглостта гербава граници няма! Вместо колективни оставки, разследване и арести, получаваме нагли оправдания

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Наглостта гербава граници няма! Вместо колективни оставки, разследване и арести, получаваме нагли оправдания, че това били предизборни мръсни атаки срещу тях.

Само където не обясняват какво се е случило. Защото, когато фактите говорят, и гербавите дори трябва да замълчат.

И усещането не е за мръсна предизборна кампания, а за преливане на чашата на търпението на българите. Корупционни скандали всеки ден, които се замитат със следващите. То не беше „Ало, Ваньо Танов“, то не беше къщата в Барселона, то не беше „Ало, Банов“, то не бяха магистралите и ремонтите, то не бяха апартаменти….докога, бе крадци долни?

На вас все космосът, Путин и матрияла са ви виновни, че не можете да си крадете на спокойствие. И не се ядосвате на това, че сте крали, а на това, че са ви хванали. Безумна, нагла и отвратителна корупция – кражба от българския народ.

И всичко това – на фона на отявлената некадърност и продажност на чужди държави. Въвличането ни в неща, за които българите не са съгласни. Обслужване на чуждите, а не на българските интереси.

Какво още трябва да се случи, за да разберете, че ако не си тръгнете сами, ще си тръгнете зорноволно? А съдът няма да ви се размине!!!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар