Наглостта е безкрайна! Агитка от партийни функционери и тролове на ГЕРБ подеха фейсбук кампания в подкрепа на Цветанов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Наглостта е безкрайна! Агитка от партийни функционери на ГЕРБ подеха фейсбук кампания в подкрепа на зам.-председателя на партията Цветан Цветавов. Тя е под надслов: „Аз заставам зад Цветан Цветанов. Той е невинен“.

От кратък преглед на хората, които са подкрепили вторият в ГЕРБ става ясно, че това верните му Десислава Атанасова и „острието на правната мисъл“ Данаил Кирилов. За част от тях се знае, че са приятели и на говорителката на ГЕРБ Севделина Арнаудова.

 

Не е тайна, че Атанасова, която безславно мина през здравното ведомство като министър, сега много често ходи по студията, за да прокламира опорните точки на партията. Много често заради сляпото повтаряне на опорките, изпада в незавидно положение, но пък е вярна на Втория. Зевзеци вече се възползват от кампанията и са дали и своето мнение. Най-колоритното от тях гласи: „И аз заставам зад г-н Цветанов с гол в ръката….х….х….х….ронометър, да речем!. Негов автор е известният журналист Иван Рачев.

 

Междувременно продължава пиар офанзивата по представяне на визитата на Цветанов отвъд океана. За са се „изчисти“ образа му, се разказва с апломб за всяка негова стъпка и дума.Никой обаче не споменава, че форума е с близо 20 000 участници и че Цветанов няма специално изказване, както сам той се похвали.

 

Скандалът за апартамента, която Цецо е купил на съмнително ниска цена се разрази миналата седмица след разследване на „Свободна Европа“. Заради същата покупка, вече паднаха главите на правосъдния министър Цецка Цачева и зам.-министърката на спорта Ваня Колева.

Frognews

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар