Промяната Кирил Асен

Наглостта минава всякакви граници с ТЕЦ-овете

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Наглостта минава всякакви граници. ТЕЦ-а е на загуба заради безумните, малоумни квоти. ОГРОМНА сума отива за квотите, около 2 милиарда от бюджета. От общо 2,7 млрд. лева разходи. Всичко за квотите на ЕС.
На абсолютно всеки му стана ясно, че ПипиДиби искат да пренасочат пари към приближени фирми. Това не трябва да се изяснява допълнително, нали? И мистериозно медиите, които са най-близки до тях, почнаха да вадят статии как тия ТЕЦ-ове всъщност са много лоши и губим от тях.
Дори не си правят труда да обяснят как ще ги заменим с техните любими перки/панели. Защото няма, това го знаем всички, знаят го и те. Знаем, че като се затворят ТЕЦ-овете и излезем на свободния пазар, тока ще скочи тройно, а всички пари, които ще получим като заплащане за това, ще потънът в обръчи от фирми.
Техните безплатни активисти, стотиците хора, които ще прочетат тази статия и ще се заловят на работа агресивно да нападат всеки против Партията-майка, която иска да затваря ТЕЦ-овете, тях не ги интересува. Въобще не им дреме. Дали са им насоки от Партията, ще ги изпълнят. Пак ще се ровят във Фейсбук да ви викат какви сте “русофили” и какво ли още не, после в колцентъра утре сутринта ще гледат злобно всеки, който не е от тяхната страна. Ще спретнат едно протестче пред президентството (то президента не участва, ама като ДПС и ГЕРБ вече са коалиционни партнери, при кого…), на който ще се яви Асен Генов, ще надпищят всички други и – е, щях да кажа, че накрая ще направят това, което искат, ама то пък Пеевски решава.
Пеевски решава, ама все пак имам дори познати сред тези, които четат въпросната медия и изпълняват безплатно заръките и ми е чудно дали дори един от тях ще се усети колко са нагли вече.
Надали, освен ако Дневник не излезе със статия “Нагли сме”.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар