Наглостта на македонците не е нещо ново, искат да се отречем от собствената си история

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Те разбират само един език – езика на силата“, допълни лидерът на „Възраждане“

„Казахме, че като вдигнем ветото за Република Северна Македония от там ще последва сериозна атака – физическа, а другата във всички направления, с които да се защитават лъжливи твърдения. Наглостта на македонците не е нещо ново. Македонската държава ще продължава своята агресия спрямо нас, докато й позволяваме. Какво значи да кажеш от София, че няма да допускаш никой в РСМ, който твърди, че българите и македонците са един народ“, заяви от парламентарната трибуна лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов.

По думите му огромното мнозинство в РСМ е българско.

„Ако българските чувства в Македония не бяха толкова големи, никой нямаше да се грижи за българските клубове. Има хора, които се считат за македонци. Някой да е чул заплаха към тези хора от обществото или държавата? Не, никога! В Македония не е така. Искат да се отречем от собствената си история. Те разбират само един език – езика на силата“, допълни Костадин Костадинов.

Според него на тази наглост трябва да се сложи край.

„Ако ние не спрем тези фалшификации и Македония стане член на Европейския съюз, ще ни накарат да се отречем от собствената си история. Това няма да го позволим“, каза още Костадин Костадинов.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар