Наглостта на украинските власти достига космически височини

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Все още чакаме развитието на събитията в Азовстал, най-силната фокусна точка в тази война, от което зависи не просто изходът от нея, но и бъдещето на целия свят. Защото там е ключът към осветяване публично на някои глобалистки намерения, практики и вреди.

Да не ги изброявам отново, но става дума за основните античовешки дейности на тъмните сили. Дали ще ги разберем, дали руснаците ще успеят да ги хванат и са ги обезопасят, ще стане ясно скоро. Напрежението е огромно! И се усеща много силно.

Все още няма извършени военни процеси върху завода, въпреки появяването на разни клипове вчера!

Глобалистите продължават с всички сили да тикат света в пропаст, налагайки на Русия изолация. В същото време, зад гърба на своите армии подопечни зомбирани хора, те отново си правят тънки сметки за печалби и използване на света в бъдеще, съобразно сегашните събития.
Америка за десети пореден път ОТКАЗА военна помощ на Украйна, този път като се отказа президентът Байдън да ходи в Киев. Американците насочват всички останали да дават оръжие, но не и те. Така те изчистват запасите на другите от стари партиди, очаквайки ги да си купят нови. Разбира се, че оръжейното лоби в САЩ е супер щастливо! Търговията с оръжие процъфтява.
Интересно е, че тя процъфтява особено много в Украйна. Украйна търгува с оръжието, което и се предоставя.
Тук търся уточнение.
Едно е да ти продадат оръжие, да си ги купиш.
Друго е да ти дадат!

Наглостта на украинските власти достига космически височини. И това ще стане повод да се добави още един щрих към характера на тази народностна група, изключителна наглост. Ако се окаже, че те продават оръжието, което им се доставя, уж за да се пазят от агресора, всички обръчи на морала ще са избити. Този агресор много удобен! Зад него се крият чудовищни интереси на глобалистите, до такава степен, че някой може да си помисли дали пък Путин не работи за Ротшилд. С Путин се оправдава всичко – от начина, по който се раждат бебетата до начина, по който се закопават покойниците, за всичко той е виновен. Просто ме остана тема, която да е проблем, и да не е виновен Путин. Точно както досега беше виновен вируса. И така нататък. Тези глупости могат да продължават безкрайно. Характерна черта на безплодието е, че то може да репликира безкрайно много безплодие, кое от кое по-мътрво. Туморите могат да стават огромни.
Докато накрая загинат след като са унищожили организма, който са превзели.

Казах и преди.
Вече не се чувствам нужна да коментирам българските власти. Просто не чувствам никаква връзка с тях.

И повече отвсякога в последните години на отмиране на религиите и техните ритуали, днес усещам пълна празнота по повод някакви предстоящи Великдени. Такава пародия не е имало! Гротеска просто. Върхът са сини и жълти яйца.
И празното ломотене на богословите, воглаве с откровено обезумелият професир Калин Янакиев. Какъв е смисълът във всичко това? Култура? Коя култура, на тези, които си продадоха душите и телата на глобализма?
Не, благодаря!

Анастасия Гешева

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар