Наглосттта и простащината на Борисов градират пропорционално с омразата към него

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
И днес самозабравилият се премиер в оставка на България Бойко Борисов – най-мразеният от народа си сред заемащите този пост след псевдодемократичните промени у нас, се включи от хоумофиса си онлайн.

Ето какво изрече той:

Народът осъзна какъв преврат ни се готвеше! Няма да подадем оставка и ще изведем държавата от кризата. Всичко трябва да работи. Маски, дистанция, маски, дистанция, за да не спре животът. Правителството трябва да е като юмрук заедно с народа. За съжаление моите колеги в Европа, когато им говорех, не искаха да вземаме мерки, сега щеше да е много по-леко за нас.
Хората трябва да разберат, че са взели правилното решение. Това, че не подадохме оставка е само било за тяхно добро – да се мъчим в най-тежкото време, но да ги спасим. И ще ги изведем и от здравната, и от финансовата, и от икономическата криза
“.

Празнословието на Борисов, гарнирано с чувството му за незаменимост и откровени глупотевини и неистини, вбеси коментаторите във Фейсбук.

Публикуваме две мнения, които точно обрисуват отношението, което министър-председателят предивзиква с всяка своя поява.

Мартин Димитров:

ИЗВИНЯВАМ СЕ, НО ЩЕ БЪДА АДСКИ ГРУБ.

Нямам представа за какъв се е взел и какво си мисли този епичен тъпанар, но искам да му кажа нещо. Не ни храниш ти, глупако! Храним се сами: благодарение на уменията си, на талантите си, на усилията и работата си.

И не ти ни храниш, а ние те храним, малоумнико кретенясал. Ние сме тези, които опитваме да направим нещо умно, нещо красиво и нещо смислено в пълната кочина, която създаде. Не сме ти набори край пътя , не си ни хвърлил 50 лева от джипа и не сме братовчед ти Ради, така че, мери си приказките, наглецо!

Неблагодарен, самозабравил се ненормалник. Не всичко е държавни поръчки и схеми в тъпата ти държава, бе, кретен изпържен. Никога, никога, никога повече не се осмелявай, простако, дори да си помисляш, че всички са ти задължени, и че всичко е благодарение на теб, мизернико прост.

Кретен.

Радослав Бимбалов:

ДИКТАТКО

Пред очите ни се случва ужасяваща метамофорза. От простоват популист, зает изцяло с лъскането на собственото си его и отглеждането на безгръбначни клакьори, премиерът на страната ни бързо се промени в нещо различно, но също толкова грозно.

Борисов вече е домашен насилник, опиянен от собствената си ферментирала душа. Той нахълтва в съзнанието ни с ритници, обвинявайки ни, че ние сме виновни за неговия вътрешен ад. Блъска ни в стените на кочината, в която ни отглежда и крещи, че ако не е той няма да имаме кочина дори. И трябва да сме му благодарни до живот, че не ни е оставил да мрем в собствената си мизерия на болни и бедни недоносчета.

Да, този публичен образ на премиера е далеч по-отблъскващ от предния. Но също толкова фалшив и неуспешен.

Колкото и да ни дразни, не бива да забравяме истината. Няма значение в каква гротескна роля е влязъл. Той се е вкопчил в собствения си врат, за да остане на власт, колкото може повече. Но не защото е просто самовлюбен шизофреник. А защото е поел ангажимент към доста по-ужасяващи от него твари да се присвоят едни сериозни брюкселски пари. Милиарди, пръкнали се от кошмара, в който заживяхме.

Не гледайте уродливия шут Борисов. Гледайте алчното чудовище, което наднича зад него.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар