Наглост! Адвокатът на доган Радостин Василев от ИТН обвини „Продължаваме промяната“ в НПО обвързаности

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Депутатът от ИТН Радостин Василев обвини новата партия на Кирил Петков „Продължаваме промяната“ в обвързаности с различни НПО организации. От публикуваната снимка от Василев става ясно, че доминация има сред представителите на „Америка за България“, която от години е свързана с Христо Иванов и ДБ. Впечатление прави и представителката на „Насекомо“, фирма която се занимава с лаври и в много добри отношения с НПО-то WWF, която през годините е сочена за добър спонсор на „зелените“.

Ето и обвързаните с различни НПО-та, които Василев нагло внушава:

Деница Симеонова е част от „Америка за България“. За нея се знае, че е магистър инженер. Представена с опит в британската кралска академия по инженерство.

Яна Балникова – идва от „Насекомо“ и 4 месеца беше част от екипа на Министерството на икономиката. Предишният ѝ шеф и собственик на „Насекомо“ Ксавие Марсенак пък е в близки отношения с медийния олигарх Иво Прокопиев, като взима дейни участия във форумите организирани от изданията на Прокопиев.

Калина Константинова също е част от „Америка за България“. За нея се знае, че е живяла в столичния квартал „Овча купел“, учила в САЩ и Англия.

Даниел Лорел е представител на „Шалом“, като беше съветник на Кирил Петков в икономическото министерство. След като обяви, че влиза в политиката, Лорел напусна председателското място в еврейската организация.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар