Наглост! Антъни Блинкен поиска от руската Дума да оттегли закона, който забранява ЛГБТ пропагандата

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вероятно вече сте разбрали, че Русия прие закон, който забранява ЛГБТ пропаганда. В това няма никаква репресия, просто е предпазна клапа за новите „ценности“ по отношение на децата. С други думи дават време на семейната клетка да си свърши работата и забраняват на глобалистите достъпа до училищата за подмолните им цели.

Това решение показва, че Русия действително се преобразува в суверенна страна. И показателна е американската реакция. Антъни Блинкен поиска от руската Дума да оттегли закона, който забранява ЛГБТ пропагандата.

„Призоваваме руските законодатели да оттеглят законопроекта и да зачитат човешките права и достойнство на всички“, написа в Twitter американския държавен секретар.

Едва ли някой си въобразява, че руснаците много ще се трогнат от това, но това в важно като показател. За това, че образованието не са само „вътрешни работи“, а е въпрос на национална сигурност и основен инструмент на колониално владение.

Освен чрез джендър пропаганда, другият основен лост за влияние, е болонският модел за дезобразование, възприет и у нас. Най-просто обяснено системата парите следват ученика/струдента, а ученето трябва да е „фън“ и „фенси“ .В Русия вече истинският елит е наясно, че този модел е пагубен и трябва да бъде подменен, за да не загуби Русия субектната си роля. Нещо, което отдавна беше осъзнато в Турция.
.
Ако искаме България да намери място след новото разпределение на силите, критично важно е да го разберем и ние. Не просто да го усетим на подсъзнателно ниво, а да го доведем до съзнанието си и да дадем борба за целта!

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар