Наглост! Бойко мутрата за пореден път си позволява да обижда Мая Манолова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Бойко Борисов за пореден път в тази предизборна кампания си позволи да нарече Мая Манолова кукувица и обясни за медиите, че кукувиците снасят яйцата си в чужди гнезда, затова и той много харесвал това определение за Мая Манолова, което не било негово, а на политолога от Герб Антон Тодоров.
Според Борисов Мая Манолова, много искала да е кмет на София, не защото знаела и можела да направи нещо за столицата, а за да може да намести кадрите на Орешарски, която тя разголена по потник бранеше на всички ключови места в София. Ако искате да им дадем да фалират пак някоя банка както направиха по времето на Орешарски? попита медиите тази сутрин Бойко Борисов и обясни, че дясното в цялата страна и най – вече в София трябва да се активизира и да не допуска разни мутреси звързани с издирвани престъпници от Европол, да се правят на гражданки и че милеят за София.
Йорданка Фандъкова за два мандата е доказала, че може и знае да управлява София, а Мая Манолова дори и като омбудсман се провали, въпреки, че се съгласих да застане на този пост в държавата, но тя и там нищо не свърши освен да обслужва разни кръгове на олигархията, която издигна и Орешарски за премиер. Всички помним протестите срещу кабинета Орешарски, какво искаме сега, ако случайно спечели Манолова пак да се дестабилизира държавата с протести, които да блокират столицата всеки ден ли?
Помним колко време бяха тези срещу кабинета Орешарски, докато си отиде…. За кукувицата съм сигурен, че много си е харесала кабинета на Фандъкова, но трябва да знае, че на избори хората решават, а те не искат БСП и тъмните им сили да идват пак на власт, пък било то и само в София…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар