Наглост! Бойко си поръча нов джип за 2 млн.лв. – щял да му трябва за изборите, да обикаля повече

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Министерският съвет е поръчал нов брониран джип с всички екстри, и най-високата 7-ма степен на сигурност (издържа и някои видове по-малки гранатомети). Машината е за предстоящата изборна кампания, която Бойко възнамерява лично да води, и да обиколи цялата държава.

“Ще работи буквално от 6 ч. сутринта, до 23 ч. вечерта”, довери ни депутат от ГЕРБ. Премиерът има намерение да обиколи поне 200 града, и да се здрависа лично с поне 100 хиляди души.

Общо се надява да се срещне с поне 1 милион. “За целта е нужда здрава и издръжлива техника. Без джип не може, защото той е символът на Борисов…” – поясни източникът ни. Ориентировъчната сума за возилото е 2 милиона лева.

Ще ги плати държавата, защото на премиера “му се полага служебен автомобил”.

В случай обаче, че правителството падне, Бойко няма да може да ползва държавния джип. Това е още една причина да стиска властта до последно… Днес Бойко отново яхна стария джип, сякаш не е имало протести и “нищо не е било”. Все пак, той не посмя да се яви никъде на публично място, за да не бъде освиркан. Обикаля по магистралите – далеч от хората, и записва монолози, които пуска във Фейсбук…

В същото време, докато се обзавежда с нови джипове, пенсионерите трябва да се вместят в 50 лв. Ковид-надбавка…

източник: 4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар