Наглост! ГЕРБ обявиха Цветанов за „напълно невинен“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Наглостта е безкрайна! Партийните функционери на ГЕРБ подеха фейсбук кампания в подкрепа на зам.-председателя на партията Цветан Цветанов. Тя е под надслов: „Аз заставам зад Цветан Цветанов. Той е невинен“.

От кратък преглед на хората, които са подкрепили вторият в ГЕРБ става ясно ,че това са Десислава Атанасова и „острието на правната мисъл“ Данаил Кирилов. Много от феновете на Цецо са приятели на говорителката на ГЕРБ Севделина Арнаудова.

Не е тайна, че Атанасова, която безславно мина през здравното ведомство като министър, сега много често ходи по студията, за да прокламира опорните точки на партията си. Много често заради сляпото повтаряне на опорките, изпада в незавидно положение. Зевзеци вече се възползват от кампанията и са дали и своето мнение. Най-колоритното от тях гласи: „И аз заставам зад г-н Цветанов с гол в ръката….х….х….х….ронометър, да речем!

Междувременно продължава пиар офанзивата по представяне на визитата на Цветанов отвъд океана. За са се „изчисти“ образа му, се разказва за всяка негова стъпка и дума. Скандалът за апартамента, която Цецо е купил на съмнително ниска цена се разрази миналата седмица. Заради същата покупка, вече паднаха главите на правосъдния министър Цецка Цачева и зам.-министърката на спорта Ваня Колева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Наглост! ГЕРБ обявиха Цветанов за „напълно невинен“

  • НАЛИ ВСИЧКИ В ГЕРБ СА ПРЕСТЪПНИЦИ КАТО ЦВЕТАНОВ???? ТЕ СА “НЕВИННИ” ПРЕСТЪПНИЦИ, КРАДЦИ, ПОДЛЕЦИ И УБИЙЦИ….

Вашият коментар