наглост! Депутат от ГЕРБ организира протест! писнало му да го наричат навсякъде боклук

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Депутатът от Герб Тома Биков се зарече веднага след коледната ваканция на депутатите да организира протест в Парламента с който да поиска от хората в България да спрат да наричат депутатите боклуци. Писна ми да ме обиждат, аз съм учил и съм се посветил на политиката, на това да направя живота на българите по-добър, а където отида ми викат боклук, това не е нормално.
Трябва да се въведе ред, не може политиците да са боклуци, защото така решил някой анонимник. Ще искам от колегите в парламента да приемем закон с който да направим така, че обиждането на депутати и политици в социалната мрежа и медиите да се счита за тежко криминално престъпление, защото това боклук вече ми идва в повече и не мога да обясна на децата на познати, защо аз съм боклук, когато всъщност съм избран за депутат.
Това че българина има самочувствие без покритие, седи по цял ден във Фейсбук, за да ни хейтва, не означава, че ние политиците не сме хора и нямаме чувства и роднини. Защо тези хора не се поставят на нашето място. Да знам, че това с боклуците го наследихме от комунистите и ДПС, но е време да сложим малко ред в това кой и кога ще ни обижда публично, защото има цели групи от хора, които по цял ден това правят. Считам, че колегите ми ще ме подкрепят, както и техните приятели, роднини и всички симпатизанти и членове на всички партии…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

2 comments

Вашият коментар