Наглост! Кметът от Демократична българия на Слатина задигна 34 хиляди лева от детска градина

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Георги Илиев – кмет на столичния район Слатина, е задигнал 34 хиляди лева от местна детска градина. Това съобщи инициативен комитет, искащ оставката му.

 

Илиев, избран от ДБ, но буквално дни след това преминал към ГЕРБ (като доста други кметове), е отклонил парите от детската градина, с обяснението, че децата са по домовете си, заради “корона-вируса”. Но след това къде ги е пратил?

В “консултантски договор” с жената на брат си. Тя е оказала “PR услуги” за борба с Covid-19.

Илиев очевидно най-сетне успява да осребри поста си. Още от първите си дни той опита да въведе “зелена зона” в подопечните му квартали, въпреки че в тях проблеми с паркирането няма. Бе спрян от гневна реакция на общественото обсъждане, и тогава успя да въведе платено паркиране единствено в малка част от кв.Яворов. Дори собствените му съпартийци и медиите, които го подкрепяха, надигнаха глас срещу това, като му казаха: “Опитай да оправиш живота на хората, а не да смучеш пари от тях – точно като герберите…”

Това обаче не го впечатли, и в момента с активисти на ГЕРБ, подготвят втори опит за “зелената зона”, с която в джобовете на кмета ще влязат няколко стотин хиляди лева на година.

А до тогава – ще захлебва от детските градини и “PR” борбата с пандемията…

 

Източник: https://write.as/4udoslav/kmet-t-na-slatina-zadigna-34-khiliadi-leva-ot-detska-gradina

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар