НАГЛОСТ! Младша експертка от МЗ си спря на пътя луксозния бял джип със служебна карта, за да си напазари!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отдавна живеем в държава, в която ежедневните прояви на наглост и безобразие не правят впечатление на никого. Също така отдавна безобразията на така наречените „експерти“ от държавната администрация са познати на цялото общество.

 

Днес ви представяме поредното такова, като сега безобразието е дело на някаква „младша експертка“ от Министерство на земеделието. Тук е моментът да припомним, че именно това министерство даде на българското общество понятието „калинка“ и същото това министерство в продължение на години, та и до днес, е еманация на най-жестоката корупция в държавата. Достатъчно е само да си припомните купищата далавери по времето на Румен Порожанов, както и луксозната Тесла, с която то и до днес обикаля столичните улици.

За настоящия случай сигнализира потребител от фейсбук, като Бояна Огнянова към краткия си коментар добави и две снимки от деянията на наглата баровка. От втората снимка се вижда, че Младша експертка от Министерство на земеделието с име Гюлджан Мехмедова най-безобразно е паркирала директно на платното на „Симеоновско шосе“. Любопитно е, че представящата се за държавна служителка освен, че кара ултралуксозен Рейндж Роувър на стойност 200хил. лева, с номер на стойност над 5хил. лева, тъй като е с четири повтарящи се числа, също така безпардонно си е поставила служебната карта на предното стъкло.

От снимките не става ясно, какво точно е търсила Гюлджан Мехмедова на въпросното място, но поради близостта на луксозен магазин за хранителни стоки наблизо може да предположим, че „земеделката“ е слязла да си напазари. Още по скандален е фактът, че от снимките се вижда, че пред баровския джип има поставена детска количка.

Вижте какво написа във Фейсбук Бояна Огнянова:

“Гюлжан Мехмедова младши експерт към министерството на земеделието, представям си, ако беше старши експерт.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар