Наглост! Мутрата плаши пенсионерите, че ще останат без пенсии, „ако подкрепят диктатора“ Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на мутрогрупировката ГЕРБ Бойко Борисов се обърна към пенсионерите с предупреждението, че в бюджета няма да има пари за пенсии през януари 2022 г., ако продължават да подкрепят диктатора.

В обръщение към „Жени ГЕРБ – Пловдив“ , излъчвано в профила му във „Фейсбук“ той определи управлението на служебното правителство, назначено от президента Румен Радев, като некадърно и безотговорно.

Борисов припомни, че неговото правителство гласува по 50 лв. подкрепа за пенсионерите, а депутатите в 46-ия парламент „за да се направят на интересни“ увеличили сумата на 120 лв. „Ще ви излъжат и януари ще останете без пенсии, ако продължите да подкрепяте диктатора“, заяви той.

Със серия намеци, понятни, по думите му, на пловдивчани, той говори за огромни потоци контрабанда между свиленградската и софийската митница, които стигали до пловдивското село Труд „по пътя на Копринката“, очевидно намеквайки за президентския секретар по вътрешната политика Николай Копринков, който е бивш кмет на селото. Именно „по пътя на Копринката“, по думите му, щели да потънат и парите за пенсии. Добави, че „за тяхно съжаление остават много следи“.

Борисов приписа на ГЕРБ множество успехи в управлението на страната по време на трите мандата – „най-доброто председателство на ЕС, метрото, 3 млрд. инфраструктура, магистрали, пречиствателни станции, заводи, доходи нагоре, рекорден БВП, най-добро справяне с гръцката финансова криза, миграционната, с ковид-кризата“.

Добави, че неговите политически опоненти вече застъпват тезите на ГЕРБ. Даде пример с искането на „Демократична България“ машините за гласуване да преминат одит след като им обяснил, че “ в кода е далаверата“ , а „те имаха представители досега при кода, а вече нямат“. „Първо ДПС прогледнаха, че подкрепата им за Радев е грешна, после „Да, България“ прогледнаха, че правят измами на изборите, БСП прогледнаха, че служебното правителство води до катастрофа – всичко, което от месеци обясняваме, те сега го потвърдиха“, каза лидерът на ГЕРБ. .

Борисов се обърна към жените на ГЕРБ с призива, да не позволят „глупавите мъже, водени от егоцентризъм, да се бият на гърба на държавата“ и да ги озаптяват.

На събранието присъстваше и Невяна Митева, кандидат за вицепрезидент на подкрепяния за президент от ГЕРБ ректор на Софийския университет проф. Анастас Герджиков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар