Посланик украйна

Наглост! Нацистка Украйна се опитва да се намеси във вътрешните работи на България. Нападнаха Възраждане и Костадин Костадинов публично

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Груба намеса във вътрешната политика на България.

Посолството на Украйна в България се опита да се намеси в българската политика. Те призоваха политическа партия “Възраждане” и Костадин Костадинов да бъдат наказани!

Ето какво написаха те във Facebook:

“‘Посолството на Украйна счита за неприемливи и дълбоко неприятелски изказванията на народния представител на Народното събрание на Република България Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“ срещу украински граждани, получили временна закрила в Република България, както и подкрепа за руската агресия срещу Украйна.

Реториката на ръководството на партия „Възраждане” има характерни черти на езика на омразата и съдържа подстрекателство срещу всички временно преселени украинци. Сред десетките хиляди украински граждани, намерили временен дом в приятелската Република България, има голям брой украинци от етнически български произход от различни региони на Украйна.

Заплахите към украински граждани в България накърняват демократичните ценности, основните човешки свободи и противоречат на позицията на Република България като страна-членка на ЕС и НАТО.

Посолството на Украйна в Република България се обърна към компетентните органи на Република България с призив за предприемане на превантивни мерки и гарантиране на безопасността и свободата на украинските граждани на територията на Република България.”

Това е груба намеса в нашата политика и избори, те се опитват да накажат третата по големина политическа сила, а в момента най-голямата партия(като изключим коалиции като ПП-ДБ/ГЕРБ-СДС).

Това не бива да остава без отговор, това е явна намеса от страна на марионетния режим в Киев и президентът Румен Радев трябва да отговори подобаващо или да опозори нацията ни.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар