Наглост! Пекинската Патица нагло нападна Манолова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Не бива да обвързваме кметските избори с управлението на страната“, посочи председателят на парламента Тя няма реална представа какво се случва в столицата.

Тя се изправя срещу един кандидат като Фандъкова с опит, с идея за София. Не можеш да правиш кампания с общи приказки. Това заяви председателят на парламента

Цвета Караянчева в ефира на БНТ по повод кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. „Местните избори са мажоритарни избори. Кметовете са най-близки до своите избиратели. Не бива да обвързваме кметските избори с управлението на страната“, посочи Караянчева. Тя допълни, че е сигурна, че Фандъкова ще спечели София.
„Управлението е стабилно. Ще има повишаване на средната заплата, намаляване на безработицата. Не бива да обвързваме местните избори с управлението на страната“, каза още шефката на парламента. „Това, че малката коалиция се разпадна, защото те продължават да подкрепят управляващото мнозинство,
Това, че има проблеми в партиите в малката коалиция, няма да пречи на управлението. Няма да търсим подкрепа от други партии. Има съвпадение на нашите политики с колегите от Воля, ДПС. Това са теми, по които се обединяваме.“, каза още Караянчева.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар