Наглост! Пекинската Патица нагло нападна Манолова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Не бива да обвързваме кметските избори с управлението на страната“, посочи председателят на парламента Тя няма реална представа какво се случва в столицата.

Тя се изправя срещу един кандидат като Фандъкова с опит, с идея за София. Не можеш да правиш кампания с общи приказки. Това заяви председателят на парламента

Цвета Караянчева в ефира на БНТ по повод кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. „Местните избори са мажоритарни избори. Кметовете са най-близки до своите избиратели. Не бива да обвързваме кметските избори с управлението на страната“, посочи Караянчева. Тя допълни, че е сигурна, че Фандъкова ще спечели София.
„Управлението е стабилно. Ще има повишаване на средната заплата, намаляване на безработицата. Не бива да обвързваме местните избори с управлението на страната“, каза още шефката на парламента. „Това, че малката коалиция се разпадна, защото те продължават да подкрепят управляващото мнозинство,
Това, че има проблеми в партиите в малката коалиция, няма да пречи на управлението. Няма да търсим подкрепа от други партии. Има съвпадение на нашите политики с колегите от Воля, ДПС. Това са теми, по които се обединяваме.“, каза още Караянчева.

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар