Посланик украйна

Наглост! Посланика на Украйна, нагло ни дава наклон на мисленето в нашата, българска държава

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Неговото Превъзходителство Москаленско, посланик на Украйна, нагло ни дава наклон на мисленето в нашата, българска /все още/ държава.

Ако не сме му дали оръжие, сме подкрепяли Путин. Подобна детинска манипулация е обида и за посланика, и за българския народ. Може пък и украинците да не ни кефят и да не искаме да ги въоръжаваме! Той ли ще ни казва какво да мислим и какви сме?

И това с наглостта на чужд посланик, настояващ да сменяме имената на БЪЛГАРСКИТЕ улици! С имената на украински нацисти. Изумително е какво си позволява този дипломатически екземпляр в чужда държава. Не само противоречи на Виенската конвенция, но и на елементарното възпитани да не даваш заповеди на домакините, когато си на гости!

Защо например не промените имена на улици и площади в Украйна на имената на българите, които избихте в Донбас и Одеса? Защо не отидете да почистите осквернените от ВАШИТЕ нацисти български паметници в Украйна!?!

Впрочем неговото име подозрително напомня за Москва. Защо не се смени на Булгаренко, като сме почнали с преименуването?

Обръщам сериозно внимание на Генчовска – това не може да продължава така. Подобна дипломатическа наглост подронва авторитета на нашата държава. Настоявам за връчването на протестна нота и обявяване на украинския посланик за персона нон грата!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар