Наглост! Софийската прокуратура започна война срещу “19 минути”, ще бъде осъден всеки, който разпространява клевети и ни набедява

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Основателят на 19 минути Борис Ангелов подава сигнал в СРП за набедяване, ще заведе и дело за клевета.

Лице, което никога не е посещавало редакцията на 19 минути, нито познава някого в нея, когото и да било, е подало “жалба” в Софийската районна прокуратура, която не си е направила труда да провери дали поне нещо от описаните от лицето клевети е вярно, дори не е обърнала внимание, че няма точни дати и часове на твърдените от него измислици и нагли, долни лъжи.

Другото си го пише във вестника. СДВР, в лицето на служителя Шикренов, чиято съпруга по случайност е прокурор точно в Софийската районна прокуратура, също не провери, но поне се убеди с очите си по наше настояване, че не отговарят на истината редица обстоятелства, “цитирани” в пасквила, насочен да рекетира и да дискредитира 19 минути и да не бъдем критични срещу определени представители на завладяната държава.

По подписа и по начина на изписване на датата под “сигнала” личи, че лицето, което го е “подало” не е грамотно, та е странно как точно е изписало цял роман на компютър. Работата е ясна: всичко е изфабрикувано, при това неумело. Но и разбираме, че става дума за поръчка, за нагъл натиск срещу нас като издание.

Знаем и кой е платил за нелепата ченгеджийска изцепка, изобилстваща с нарушения на закона. Само припомняме на желаещите да ни мачкат, че за 5 години, при цялата си незаконна преса, НАП губи дело след дело от нас. Няма да се оставим и този път. А, който е превишил властта и правата си, включително чрез изтичане на информация, при това едностранна, ще трябва да отговаря пред закона, както и всеки, който я препечатва, разпространява, тиражира по какъвто и да било начин. Подателят пък ще бъде осъден за клеветите си.

Някои хора в България са запазили своето достойнство. Ние в това число. Повтаряме! Всеки, дори да си мисли, че е анонимен, ще бъде съден и осъден, ако разпространява клеветите, изтекли незаконно от СРП и СДВР, на които своевременно е възразено, не само по граждански, но и по наказателни дела. А цялата информация за издевателството на СРП и СДВР веднага ще бъде отнесена не само до президента, премиера, главния прокурор, но също така до Европейската комисия и всички журналистически организации по света и у нас, както също вече надлежно сме описали пред МВР. Тая работа просто няма да мине!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар