Наглост! Учителка от ГЕРБ крещи и удря шамар на ученик, казал, че не харесва Бойко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Случаят е от варненското училище СУ „Неофит Бозвели”.

В социалните мрежи беше разпространено видео, на което се вижда как възпитателка от варненското училище СУ „Неофит Бозвели” се държи грубо с третокласник. Според родителите, това не е единичен случай и настояват за спешни мерки, предава NOVA.

„В началото на месеца, на 3-ти получих видеоклипа от група във Facebook, в която си споделяме задълженията, класната пише какви домашни работи имат децата. Преглеждайки клипа видях, че това, което се случва на този клип е с участието на моето дете. Госпожата му крещи, удря го и му казва да отива ида си лекува нервите, ако не се чувства добре”, каза Иван Чаталски – баща на дете, което участва в клипа.

„Когато се прибрах, го попитах какво се е случило днес и той каза, че госпожата го е ошамарила. В последствие ми каза и че това не е първият път, в който това се случва”, каза още той.
Директорът на училището Даниела Игнатова знае за случая и е направила проверка.
„Г-н Чаталски ме уведоми за случая още на другия ден. Показа ми клипа. След това аз предприех съответните действия и извърших проверка. Междувременно родителите не са сигнализирали мен официално. Сигнализирали са официално Регионално управление по образованието. Оттам също направиха проверка”, коментира тя.
„Разговарях с въпросната госпожа. Тя каза, че е била афектирана, защото ситуацията е била такава. Втора година е учител в училището, има 32 години стаж, като 22 години е била в друго училище, каза още тя.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар