йорданка фандъкова пари

Наглост: Фандупкова си прави кампанията докато е кмет с парите на данъкоплатците

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

По – честното поведение е Йорданка Фандъкова да излезе в отпуска. Това е по-честно спрямо другите кандидати и спрямо гражданите. Воденето на кампанията от позицията на кмет не е правилното поведение. В ситуация сме, че един кандидат иска разрешение от друг кандидат, за да си постави информационните материали за кампанията.

Това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова при внасянето на писмо за разрешение за разполагане на информационни точки и информационен център за нуждите на кампанията ѝ за нов градоначалник на столицата.

„Може би Фандъкова иска да си завърши поръчките за сметосъбирането в София. Това ни обрича на още от същото – мръсна и прашна София“, каза Манолова, цитирана от Novini.bg.

По думите й парите за сметосъбиращите фирми растат, а столицата не става по-чиста. Тя припомни, че сметосъбирането е най-скъпата услуга на Столичната община – процедурата в момента е за над 400 млн. лв., а от 2014 г. расте всяка година – от 88 млн. лв. вече годишно се харчат между 110 и 120 млн. лв.

По-рано днес столичният кмет Йорданка Фандъкова заяви, че днес в 17 ч. изтича срокът за подаване на документите за конкурса за сметоизвозване в София и тогава ще стане ясно колко и кои фирми ще участват в него.

Фандъкова беше категорична, че няма да допусне градът да бъде вкаран в криза с боклука и призова да бъде сезирана при всякакви съмнения относно честността на конкурса.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар