НАглост! „Харвардските“ шарлатани брандираха Министерски съвет с логото на ПП

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На първото заседание на правителството на Промяната се появиха неканени Кирил Петков и Нацйо Тицин. Малко по-късно някой анонимен малоумник ребрандира институцията Министерски съвет с идиотското лого на Промяната. Подобна гавра с България е само началото на това, което безродниците се канят да и причинят. Народът ги засипа с ругатни и хули под логото в социалните мрежи.

Страшна наглост и безочие е партия с 10% от депутатите в парламента да завземе властта на абордаж благодарение на едно посолство и да превърне държавните институции в партийна кочина и ясла за калинките си. За последно срастване на държава и партия имаше по времето на комунизма, сега либерализмът върви по неговите стъпки. Ето още един коментар по темата.

Найо Гностицин (въобще не е случайно това ми изписване, защото също като гностиците, въпросният пиар явно вярва, че той и сектата около него притежават възвишено познание, достъпно само за малцина, знание, което не е взето от Библията, и приемат себе си като привилегирована класа, издигната над всички останали) дали е наясно, че това е Министерски съвет, надпартийна държавна институция, а не някаква си страница на временно образувание, за да даде подобна идея, да поощри, реализира или каквото там му е хрумнало?

Малко по-късно корицата беше променена, но сътвореното стои. Еретици…

Виктория Георгиева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар