Нагло ГЕРБ-крадене: В Бургас мият улици докато вали

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дъжд, а в Бургас улиците се мият. Клипчето е заснето днес от Бисер Русимов, който се е натъкнал на странната гледка в к/с „Меден рудник“. „Докато едни се борят с водната криза, в известния ж/к „Меден Рудник“ се борят срещу замърсяването дори и по време на дъжд“, коментира Русимов.

От крадите ясно се вижда, че работникът усилено мие и насочва водната струя в определена посока. Тъй като действията му не приличат на „отбиване на номера“, решихме да попитаме и местната администрация какво налага улиците да се мият по време на дъжд.

„В Бургас не е практика да се мият улици в дъжда. Но е практика да се мият улиците регулярно и хората го виждат. Това се прави често, не само в центъра, а в кварталите и по малките улици“, коментираха от пресцентъра на Община Бургас.

От там уточниха, най-много улична мръсотия се събира по регулите – мястото, където под 90-градусов ъгъл се събират пътната настилка и тротоарът.

„Там дъждът няма как да измие, а в конкретното видео се вижда, че работникът насочва струята именно натам, изпълнявайки своята задача“, обясниха от местната администрация.

Източник: gramofona.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.