Нагъл ГЕРБав: Радев е скрил записите с насилието, не сме ние от ГЕРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Без ГЕРБ не може да бъде съставено отговорно правителство. Това заяви депутатът от ГЕРБ Радомир Чолаков в интервю за предаването “Неделя 150” по БРН.

След вчерашното интервю на лидера на “Има такъв народ” Слави Трифонов в предаването “Политически некоректно” БНР станало ясно, че „Има такъв народ“ ще подкрепи актуализацията на бюджета, но няма да подкрепи създаването на правителство, посочи Чолаков.

“Схемата на господин Слави Трифонов и на господин Румен Радев ще излезе – актуализацията на бюджета ще бъде подкрепена, Народното събрание ще бъде разпуснато и ще отидем на предсрочни парламентарни избори, за да може всички да бъдат чегъртани”, очаква Радомир Чолаков.

„Много е мътна водата и някои лови риба в момента“, изтъкна Чолаков.

ИТН унищожава политическите партии една по една, отбеляза Радомир Чолаков. Партията, с която може да се разговаря за съставяне на кабинет е ГЕРБ. Усещането на Радомир Чолаков е, че ГЕРБ биха преглътнали някои неща в името на държавата, за да протегнат ръка.

Във връзка с актуализацията на бюджета, предложена от служебното правителство, Чолаков очаква актуализацията да бъде първия тур на президентските избори за подкрепа на втория мандат на държавния глава Румен Радев.

По думите на депутата интригантската политика на разделяй и владей се прокарват червени линии. Чолаков е учуден от наивността на другите партии, които си мислят, че ИТН са влезли в парламента да прави правителство. ИТН влязоха в парламента, за да рушат парламентарното единство и демокрация, каза Чолаков за партията на Слави Трифонов.

Според него се създава революционна ситуация в страната, за да могат да дойдат мародери, които да оберат страната. В суматохата и пушилката се случват някакви неща, за които впоследствие ще разберем какви са последиците, добави депутатът, като не даде пример кои са мародерите, които искат да оберат страната.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар