Нагъл ГЕРБ психолог: Президентът кара българите да се чувстват нещастни

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

При нас президентът Румен Радев упорито се опитва да накара българите да се чувстват нещастни. Може би това е концепция, която са му задали хората, които стоят ”зад сцената”, но при всички положения президентът пренася една траурност.

Това каза пред bTV криминалният психолог Росен Йорданов, който стана част от новата формация на напуснали ГЕРБ Цветан Цветанов. Той коментира новогодишните послания на някои от управляващите. “Тази особа има особено важна роля да прави това, което е български принос.

Вижте, политиците по света се опитват да провокират две неща у хората – едното е страхове и недоволства, а другото е надежда.”, допълни той, по повод новогодишното слово на президента. ,,При новогодишното обръщение на Корнелия Нинова имаше опит за усмивка, за разлика от президента.

Това, което мен ме озадачи, бе интериорът, сякаш се намираше в някакъв задграничен координационен център. Видях една Нинова, която навръх Нова година отново се намира в делова обстановка”, коментира Йорданов.

,,При Цвета Караянчева се говореше за оптимизъм, но къде беше усмивката? Не знам докога ще продължава тази безумна традиция на българските държавници да ни говорят с този тон, все едно обявяваме война на някого.

Уж трябва да говорим за празник, а с този тон… това е контрапродуктивно.

Тук се говори за позитивизъм, който не видяхме”, констатира експертът. В заключение психологът посочи, че хората са най-щастливи, когато се занимават с нещо, заради което не мислят за нищо друго.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар