НАДРУСАНИЯТ С ТРИ ВИДА НАРКОТИЦИ Кристиян Николов не могъл да намери спирачката ПРЕДИ ДА УБИЕ МИЛЕН ЦВЕТКОВ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Колата е с автоматична трансмисия и има само два педала – газ и спирачка.

 

Обвиняемият за смъртта на журналиста Милен Цветков е обявил пред разследващите, че не е могъл да открие с крак спирачката на луксозния джип “Ауди”, с който се е придвижвал, съобщава “Дневник”.

22-годишният Кристиян Николов се вряза в спрялата на червен светофар кола на Милен Цветков с 99 км/ч и предизвика смъртта му. Няма спирачен път преди удара.

 

Николов казва, че не е приемал наркотични вещества, а само хранителни добавки. Експертизи показват наличието на амфетамин, марихуана и кокаин в организма му. Според вещите лица те са приети между 9 и 12 часа преди катастрофата.

Кристиян Николов е бил на купон вечерта преди катастрофата, но няма събрани свидетелски показания, че той е вземал наркотици.

Адвокат Менко Менков, който представлява близките на Милен Цветков, разказва, че обвиняемият е очаквал всеки момент светофарът да светне и автомобилът пред него да тръгне.

Разследващите са установили и че травмите на журналиста са били смъртоносни. “Дори и да е имало операционна маса и медицински екип на булеварда, нямаше да могат да го спасят”, коментира адвокат Менков. По думите му, екипът на Спешна помощ не се е забавил и няма пропуски в действията на лекарите.

“Обвиненият твърди, че е взимал хранителни добавки и в някоя от тях са се съдържали подобни вещества. Това е теза на защитата, която той изразява с обясненията си. Обективните находки след извършването на деянието и експертизите обаче доказват наличието на три наркотични вещества”, обясни адвокат Менков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар