Надрусан с марихуана мигрант накисна българин, двамата са в ареста…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много внимавайте кого качвате в колата си от групите за споделено пътуване във фейсбук! Чужденец, вероятно мигрант, вкара млад шофьор в ареста заради подла схема.

Случаят е от вчера и се разиграл в Пловдив и е описан подробно от приятелката на задържан и в този момент водач, който споделил пътуване с непознат.

В социалната мрежа шофьорът се уговорил с момче от чужд произход да пътуват заедно до София.

Пътникът обяснил, че студент в Медицинския университет в Пловдив, пътувал за летището в столицата, за да прибере приятел, с когото по-късно щели да хванат автобус наобратно.

Качил се в колата, като от него се носела тежка воня на марихуана. Той обяснил пред водача и приятелката му, че не носи нищо в себе си. Да, ама не! Малко преди тунел Траянови врата автомобилът е бил спрян за рутинна проверка от полицаи. Ченгетата се усъмнили, поискали му документи за самоличност, той обаче нямал в себе си.

Малко по-късно дошла втора патрулна кола и са прибрали тримата в Районното управление в Ихтиман, където е бил извършен личен обиск на чужденеца. В него са открили 2 г марихуана.

Най-фрапиращото обаче е, че при показанията си пътникът е казал, че шофьорът извършва таксиметрови услуги. Водачът на колата все още е в ареста, освободена е само приятелката му Мариета.

Вижте целия разказ и призив на младата жена, публикуваме го без редакторска намеса: ВНИМАВАЙТЕ! Вчера пътувахме с моя приятел към София.

От групата взехме едно момче чужденец искаше да пътува с нас за да посрещне приятел на летището и каза че ще се приберат с автобуса. Миришеше на трева но ни каза че не носи нищо и само е пушил преди пътуването което е често в днешно време. Беше чужденец, каза че учи в медицинския университет в Пловдив и по произход от Индия или Пакистан, не съм сигурна точно.

Преди тунела ни спряха. Полицаите се осъмниха че е от бежанците. Поискаха му документи и той нямаше!!!!!!!

Огромен проблем, дойде още една патрулка и ни прибраха е районото в Ихтиман.

В него са намерили и 2 грама трева! Ужас! Мен ме пуснаха, но моя приятел още е там и чака понеделник за да го изслуша съдията. Казват че шофьора го отнася. Момчето даже казало и че сме такси и ни намерил във фейсбук. Нямам думи просто. Искрено се надявам и не пожелавам на никой да се случва нещо подобно.

Казвали са ми също че тези хора от тези страни също не спазват добра хигиена и миризмата му го потвърди. Как може такава безотговорност, без документи на път? Как може да не се къпят хората?

Как може да пътуваш с друг и да носиш трева в себе си поставяйки го в опасност! Внимавайте с тези чужденци защото лоша шега може да ви изиграе, специално тези от тези страни. В Пловдив е пълно с такива в Медицинския университет.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар