Над 12 000 младежи и родители се включиха в кампанията „Твоята първа работа има значение“ още в първите седмици от старта й

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Само две седмици след старта на кампанията „Твоята първа работа има значение“ интересът към нея от страна на младежи и родители на младежи е огромен – 12 300 от тях са посетили сайта www.purvarabota.com, а 640 са изтеглили безплатния наръчник за кандидастване, за да се подготвят за отделните стъпки – подготовка на автобиография, интервю, сключване на договор.

Над 500 младежи, пък директно са подали CV за работа с гъвкаво работно време.

Сред тях има млада дама, която говори 5 езика, а най-далечната точка, от която е изпратена автобиография е Пекин.

Част от кандидатстващите вече са преминали през процес на интервюта и предстои да получат оферта за работа.

„Твоята първа работа има значение“ се организира от TELUS International Europe– лидер в BPO сектора у нас. Компанията предлага възможност за работа с гъвкаво работно време на младежи, които имат желание да съчетават учене и реално практикуване на езиците, които владеят в работна среда. Те получават възможност да започнат професионалния си живот, като работят по проекти на едни от най-големите глобални компании  – екипи на TELUS International Europe, например, осигуряват поддръжка на едни от най-популярните игри в гейминг индустрията, а други тестват приложения преди да бъдат пуснати официално на пазара. Сред клиентите на компанията са световни лидери в технологичния, самолетни компании, платформи за онлайн разплащания и други.

„Щастливи сме, че темата за първа работа, която е толкова сериозна и важна за обществото и бизнеса,  предизвика такъв интерес и бърза реакция от страна на младежите. Над 82% от тях споделиха в проучване, че желаят да учат и работят едновременно, но не познават възможностите. С тази кампания ние, като отговорен работотадел, искаме да им помогнем да направят избор, който ще допринесе за тяхното по-добро и сигурно бъдеще.“, споделя Кристина Иванова, вицепрезидент „Операции“ на TELUS International Europe.

Повече информация за „Твоята първа работа има значение“, както и данни от национално представителното проучване, инициирано от TELUS International можете да намерите тук.

 

За TELUS International Europe

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 5 500 служители на територията на София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), Корк и Дъблин (Ирландия). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на повече от 40 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International.

За повече информация: https://www.telusinternational.com/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар