Над 4,7 милиарда лева източени от бюджета!

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Прокуратурата, НАП и лично Иван Гешев – шеф на специализираната прокуратура прикриват грабежа!

Днес, 13.02.2018г., БОЕЦ внесохме Заявление по ЗДОИ до Владислав Горанов – министър на финансите и  Галя Димитрова- изпълнителен директор на НАП, за размера на несъбраните суми от ДДС по влезли в сила ревизионни актове.

По информация на БОЕЦ става дума за НАД 4,7 МИЛИАРДА ЛЕВА, които НАП умишлено не събира от своите длъжници!

В държавата, в която НЯМА ПАРИ за лекарства, за болници, за увеличение на пенсии, за много други социални разходи, ИМА МИЛИАРДИ, които същата тази държава не иска да си събере!

Това е изключително брутална схема за източване на бюджета чрез използване на институциите, които имат точно обратната задача. Заедно с ограбването на КТБ и аферата Белене , това е най-наглата схема за грабеж за последните 20 години!

Определени олигарси, които дължат стотици милиони и дърпат конците на корумпираните ни политици са поставили в подчинение цялата държава. Така работи управляващата ни мафия – ограбва и източва държавата и използва институциите – НАП, прокуратура, ДАНС и тн. за прикриване на престъпленията си, а в това време огромна част от народа живее в мизерия и отчаяние. Доволни са само слугите на мафията, които обират трохите от трапезата на своите господари, които са ги назначили на държавната хранилка за да изпълняват поръчките им и да защитават техните интереси.

В своите участия в предаванията на Люба Кулезич и Сашо Диков в BIT,  следовател Бойко Атанасов разкрива част от схемите за източване на милиарди от държавният бюджет и прикриването от страна на прокуратурата на тези престъпления чрез сключване на срамни (по неговите думи) и престъпни (според нас) споразумения с олигарсите-длъжници, уличени в тези престъпления. Заради дързостта си да дава трибуна на неудобни за властта хора и да разкрива мафиотската същност на управляващата ни клика, неприемайки ограничения и цензура, предаването на Кулезич бе свалено от ефир, а дни след участието на Атанасов при Диков, цялата телевизия бе „купена” и всички предавания свалени от ефир. Дали има връзка всеки може да прецени. Страхът от разкриването на тази информация принуждава управляващите и стоящите зад тях олигарси да вземат крайни мерки. С внаянето на своето Заявление, БОЕЦ целим разкриването на цялата истина за този колосален грабеж и участващите в него.

Миналата седмица, в интервю за Фрогнюз, пред журналистката Катя Илиева,  следовател Атанасов разкри, че магистратите, участвали в схемите за „споразумяване”с престъпниците дължащи милиарди към държавата (припоменте си акцията „Недосегаемите“) са наградени от Цацаров за „добрата си работа” с постове и високи позиции в прокуратурата и следствието. Главно действащо лице в тази схема е прокурор Иван Гешев, който впоследствие е назначен за шеф на специализираната прокуратута. Мафията умее да награждава слугите си.  А самият Цацаров е на подчинение на своите господари Борисов и Пеевски.

Преди две години следовател Бойко Атанасов заяви пред Биволь, че в прокуратурата има „шпицкоманди” за мокри поръчки. Последвалите събития, ударите срещу него и разкритията на биволите доказаха правотата на думите му. Не само прокуратурата, цялата съдебна, правораздавателна и правозащитна системи са превърнати в частни  служби за поръчково „правосъдие“ и лична защита на шепа властимащи и зверската корупция съсипаща страната ни.

Живеем в превзета от мафията държава, в която шепа олигарси използват бюджета и данъците на българите като лична касичка. Национален бюджет, европейски фондове, общински бюджети, всичко е част от баницата, която Борисов, Пеевски, Златев, Минев, Гергов и компания си разпределят, а народа плаща цената и чезне в блатото на мизерията и отчаянието.

Множеството сигнали на БОЕЦ срещу Пеевски, Цветанов, Горанов, Цацаров, Борисов, Павлова, кмета на Видин, Станишев, Мондешки, Боршош  и други преставители на управляващата ни мафия остават без последствия въпреки предоставената от нас  информация, факти и документи   доказващи корупция, злоупотреба с власт и конфликт на интереси. Вместо разследване и повдигане на обвинения на корумпираните, спрямо нас последваха удари и репресии – разпити, призовки, ревизии, запори на сметки. Посегнаха дори на децата и семействата ни. Поредното доказателстви, че в държавата на Буда, Пеевски и Цацаров, държавата пази мафията, а търсещи и борещите се за истината и справедливост са нарочени за врагове и мачкани с цялата мощ на мафиотската държава! Затова на 07.02.2018г. БОЕЦ внеохме Сигнал до НСО, ДАНС и МВР с искане на следовател Бойко Атанасов да му бъде осигурена държавна охрана от НСО. Считаме, че НСО трябва да охранява тези, които се борят реално срещу мафията и корупцията, а не да служи като обслужващ личен персонал на политици, бивши политици и корпулентни олигарси.

Георги Георгиев, ГД БОЕЦ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар