Над 60 процента са против достъп със зелен сертификат, показва Podcast анкета

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Зелен сертификат за лекари, учители и социални работници е възможен. До края на деня или утре сутринта излиза заповедта на здравния министър за новите мерки срещу COVID.

Милиони левове похарчени за ученически почивки, на които не е ходил никой. От министерството на образованието са сезирали главния прокурор и Държавната финансова инспекция.

Какво може да се предприеме срещу високите цени на тока за бизнеса и поскъпването на природния газ – очакваме да разберем следобед от форум по темата с участието на президента, служебния премиер, бизнеса и синдикатите.

Ако стане така, хората ще се обърнат към фалшивите сертификати, защото ще са по-евтини спрямо тестовете, които трябва да показват на всеки два дни. Това е един от коментарите ви по днешната ни тема: Достъп до обществени обекти срещу сертификат или тест за COVID. Съгласни ли сте? Кои други коментари ни впечатлиха, ще чуете в края на подкаст новините.

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

„Достъп до обществени обекти срещу сертификат или тест за COVID. Съгласни ли сте?“

До този момент превес имат отговорите „Не“. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар