Над 80 процента от гласувалите в анкетата не разполагат с минимума за издръжка

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

Служебният премиер сложи на масата проблема с политическата апатия. Без да посочва конкретни партии, Стефан Янев оцени като недопустим отказът да се разговаря с хората и да се взаимодейства с други политически сили.

Жълт код за опасно горещо време в почти цялата страна за днес. От Инспекцията по труда напомниха на работодателите, че са длъжни да се погрижат за условията на труд на работниците си.

Все още няма задържан за убийството на жената в парка на столичния квартал “Бояна”.

“Който има тези пари, е връзкар. Всичко в тази държава е картел. Нощен труд не се заплаща, а чистата заплата е към 800лв.” Това е само един от знаковите коментари, които вие пишете по темата ни днес. А тя е свързана с въпроса: “1069 лева е издръжката на човек, живеещ сам. Имате ли ги?”. Кои са другите ваши коментари, които ни впечатлиха, чуйте в края на този подкаст:

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

1 069 лв е издръжката на човек, живеещ сам. Имате ли ги?

До този момент превес имат отговорите “Не”. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар