Наздраве с най-скъпото шампейн, Баце, наздраве, ти черпиш (плащаш) мацки, ние ги ползваме

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пореден щекотлив сигнал до Narod.bg описва любовните несполуки на Баце с най-актуалната метреса Натали Т. Очевидецът на перипетиите разкри, че палавницата залъгва одъртелия си спонсор в името на лесния живот, докато се забавлява с млади жребци и прави ББ за присмех.

Ето пълния текст на сигнала:

„Единствената любов“ на Баце продължава да му кове пирони в ковчега – докато Буци трепери и се поти за оцеляването си, Натали се похвали с ваканция в Дубай, а след нея и в планината, в хотел близо до Банско – Hot springs в село Баня.

Там нощувката не е за простосмъртни – 120 до 200 евро на нощ. Буци я спонсорира, а тя мачка чаршафите с други в платен от парите на ББ хотел.

Натали размахва гордо есемесите си от Тиквата и ги показва на приятелки. С нея бяха още няколко момичета, едното от които редовно го дават по bTV, както и с няколко момчета. Компанията пиеше и крещяха около басейна, щастлива от финансовото рамо на влюбения Бибитко.

Натали през цялото време се натискаше с мургав младеж, но нека Буци става за смях. Той плаща за маникюри, джипки, фризьори, нощувки, чантички, а гаджето му се пуска на други господа.

Наздраве с най-скъпото шампейн, Баце, наздраве, ти черпиш (плащаш) „мацките“, ние ги ползваме. Буци си има много жени, но и много от тях го правят за смях”, завърша сигналът до Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар