Назначавам Кирил Петков за служебен премиер, в първия ден, след изборите… Започваме похода срещу ГЕРБ и ДПС на секундата…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев направи изявление, след осъдителната присъда на Конституционния съд, срещу Кирил Петков. Той напълно подкрепи министъра, и допълни че той е сторил немислимото – отнел е милиарди от ГЕРБ и ДПС, и затова сега е преследван.

Но войната тепърва започва, и Радев и Петков ще я водят заедно. “Абсолютно подкрепям моя министър, той отне Българската Банка за развитие от мафията, и я върна на народа. Олигархията остана с 2 милиарда лева по-малко. Отне язовирите от Доган. Няма да позволя никакъв обрат по тези въпроси.

Като Президент, напълно потвърждавам заповедите на министъра, и те остават в сила. Нищо няма да върне Стоян Мавродиев или други престъпници на висши държавни постове”, каза Президентът.

След това добави: “Още в първия ден, след изборите, ако партия “Продължаваме Промяната” ги спечели, ще назнача Кирил Петков за служебен премиер. Така атаката ни срещу ГЕРБ и ДПС ще започне веднага.

Няма да чакам партийните игрички и интриги, и сформирането на мнозинство.” По закон, Радев може да го направи, и наистина Петков да застъпи и преди да е изтекла “парламентарната рулетка”, с всевъзможни пазарлъци и изнудвания. Самият Петков е най-върлият враг на ДПС от 30 години насам.

Той бе осъден от КС, без да получи дори право на дума – нещо невиждано дори в Народния съд или процесите на Сталин и Хитлер. Дори там подсъдимият е имал право на дума. У нас го разстреляха, без и да го изслушат. Конституционният съд, подобно на другите органи на съдебната власт, е подчинен на ДПС. Решението му не е изненада, но очевидно здравото ядро около Президента, не мисли да се предава.

В тази посока, днес Бойко Рашков отне лиценза на престъпната фирма “Делта Гард”. Очаква се нейните мутри, които преди потушаваха протестите, сега да се появят пред Министерския съвет като “протестиращи” и да създават безредици. Генералът от авиацията обаче явно е решен да не се дава, и да даде исканата война на всички мафиоти…

Източник: 4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар