Найк прекратили отношения с Неймар, защото си поискал орален секс от служителка на концерна – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Американският спортен концерн “Найк” обяви причината за прекратяването на договора си с футболната звезда Неймар през миналото лято.

От компанията обявиха, че бразилецът посегнал сексуално на тяхна служителка през 2016 година, а три години по-късно станал обект на разследване, съобщава The Wall Street Journal. Според потърпевшата, бразилецът бил пиян, когато й поискал орален секс, а години след това тя се оплакала на работодателя си.

“Найк” сложи край на сътрудничеството си със спортиста, защото отказа добросъвестно да сътрудничи при разследване на достоверни твърдения за неподходящо поведение спрямо служител”, цитира вестникът изпълнителния вицепрезидент на компанията Хилари Крейн.

Представители на бразилеца нарекоха обвиненията фалшиви и твърдят, че Неймар въобще не помни момичето. Освен това защитата му твърди, че подобни скандали вече се превръщат в запазена марка на американската компания, след като разкрития за сексуално посегателство се появиха и след края на договорите на “Найк” с Крисиано Роналдо и починалия през миналата година Коби Брайънт.

Припомняме, че през 2019 година бразилски модел опита да осъди Неймар за сексуално насилие, но по-късно всичко се обърна и тя стана обект на разследване за изнудване и измама.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар