Най-важната победа за българите през 2019 година – изхвърлянето на Цветанов от политиката

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Политическите анализатори в България някак не случайно забравиха, че събитието с което трябваше да се запомни 2019 година беше именно изхвърлянето на Цветан Цветанов от Герб и политиката на България.

Това е събитието с което трябва да се запомни 2019 година, защото реално с изхвърлянето на Цветанов, Герб загуби 40% от мощта си в цяла България.

Беше се самозабравил, защото си помисли, че ще е вечен в политическият живот на България, но обединението на българите покрай скандала “Апартаментгейт” принудиха Борисов да се раздели с вторият си човек в партията.

Онзи същият Цецо, който хранеше за благодарност кучетата докато беше вътрешен министър на България и арестуваше всички неудобни на Герб в началото на управлението им. Онзи същият Цветанов, който всячески се опитваше по телевизора да говори за борба с корупцията и демокрация, докато всъщност упражняваше мутренските си похвати денонощно срещу всички несъгласни с партията му и политиките на Герб.

Днес Цветанов е история, няма го в Герб и 2020 започва с нови надежди, че следващият такъв скандал буквално ще довърши номенклатурчиците в Герб и ще даде на народа въздух и надежда, че в България нещо най-накрая може да се промени.

Събитието с което трябва да се запомни 2019 година е изхвърлянето на Цветан Цветанов от Герб, защото това беше показателно за всички в политиката, че няма незаменими, няма ненаказани, няма безнаказани, след като се самозабравят и се помислят за нещо повече.

Но както казахме в началото, това не се коментира от политическите анализатори по телевизиите в България, защото всички знаем, кой им плаща, за да ни лъжат всеки ден.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар