Най-важното за деня, 14 февруари

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Редакционният екип ви представя най-важните новини за изминалия ден.

 
БОРИСОВ: ПАРТИЯТА НА РАДЕВ МЕ ПОДСЛУШВАШЕ В ТОАЛЕТНАТА (ВИДЕО)
“Ма верно ли такива глупости са приказвали? Аз нямам достъп до СРС-тата, но не е само това. Къде има разрешeние за подслушване на президента в съда? Това, че някой се е омазал хъкал-мъкал и изведнъж да ме замесват мене в тази работа. ДАНС, МВР, работят по свои закони. Ако някой е цопнал някъде, това не е моя вина”, каза премиерът.

ОБЩИНАРИ ИСКАТ ПАРИ ОТ ЖУРНАЛИСТИТЕ, ЗА ДА ГИ ОТРАЗЯВАТ
Достъпът до сесиите на общинския съвет в Каварна да става след заплащане на такса от страна на журналистите и то само и единствено след съгласието на председателя. Това са решили единодушно общинските съветници на сесията им на 28 януари тази година, съобщи БНР.
ВОЕННИТЕ БЮДЖЕТИ НА СТРАНИТЕ ПО СВЕТА С РЕКОРДЕН РЪСТ ПРЕЗ 2019 Г.

Страните по света са увеличили своите отбранителни бюджети с 4% през 2019 г., което е най-голямото такова повишение в последните 10 години. Информацията е на мозъчния тръст „Международен институт за стратегически изследвания“ и е цитирана от агенция France Presse.
ПРОУЧВАНЕ: БЪЛГАРИТЕ ВИЖДАТ В ЕС ГАРАНТ ЗА КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТ
Българските граждани отново се открояват като едни от еврооптимистите в Европейския съюз (EС). Всеки втори българин смята, че ЕС се развива в правилната посока – процент доста над средноевропейското равнище.
ИЗСЛЕДВАНЕ: НЕПРЕКИТЕ ЩЕТИ ОТ КОРОНАВИРУСА ЗА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СА ГОЛЕМИ
Коронавирусът се превръща в сериозна глобална заплаха. Пандемията вече категорично не засяга само Китай. И това е така, тъй като транснационалните измерения на Поднебесната империя в редица икономически отрасли започват да дават негативни резултати. България също няма да остане изолирана по отношение на непреките щети от заболяването.

ЗАЩО КИТАЙ СИ ТЪРСИ ВИНОВНИК ЗА КОРОНАВИРУСА В ЛИЦЕТО НА САЩ?
Расте броят и на заразените, и на починалите от новия коронавирус в Китай. А междувременно властта в Пекин си търси виновник за бедствието. САЩ „постоянно създават и разпространяват паника“, заяви говорителят на Китайското външно министерство Хуа Чунин в началото на месец февруари в свое изявление, свързано с коронавируса, който вече е разпространен в цялата страна.
РЕВИЗОРО ЗА ТОЧЕНЕТО НА ВОДА ОТ “ТОПЛОФИКАЦИЯ ПЕРНИК”: ДА ПРИЕМЕМ, ЧЕ Е ИЗПУСНАЛ ВОДОМЕРЪТ
Язовир “Студена” се пълни, на 50 сантиметра. Надявам се и водопроводът от “Белмекен” да помогне. Това заяви пред БНТ екоминистърът Емил Димитров-Ревизоро.
БОРИС ДЖОНСЪН СЪБИРА НОВИЯ СИ КАБИНЕТ СЛЕД ГОЛЕМИТЕ РОКАДИ
Премиерът на Великобритания Борис Джосън събира новия си кабинет, след като множество министри в него подадоха оставки или бяха освободени от длъжност при първото сериозно пренареждане на правителството откакто Консервативната парти спечели изборите през декември 2019 г., пише London Evening Standard.

Източник: actualno.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар