Най-големите 5 грешки, които допускате, когато ви изневерят. Не ги допускайте

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Да хванете партньора си в момент на изневяра е съкрушителен удар и той не е лесно да се преодолее. Естествено е да искате да търсите отмъщение, да обвинявате себе си или дори просто да се преструвате, че нищо не се е случило. Но нито едно от тези неща няма да ви помогне в дългосрочен план.

Експертите съветват, ако попаднете в подобна ситуация, да не допускате следните грешки:

  1. Реагирате веднага

В момента, в който разберете, че партньорът ви изневерява, вероятно ще бъдете изпълнени с ярост. Най-лошото, което можете да направите, ако хванете партньора си в изневяра, е да го нападнеш с ярост и емоциите да замъглят съзнанието ви. За да избегнете това, преди конфронтацията трябва да отделите време и да го осмислите. Колкото по-подготвен сте, толкова по-добре ще мине срещата.

  1. Питате за всички подробности

Детайлите просто правят всичко по-живо и по-притеснително. Плюс това, никога няма да разберете всички подробности. Следващия път ще се чудите какво са облекли, как са правили любов, къде са се срещнали. Трябва да се преборите с любопитството си.

  1. Обвинявате се

След травми сме склонни да обвиняваме себе си за събитието като начин да придобием усещане за контрол. Все пак, това е защитна реакция и такава, която се основава на непълна, дори и неточна информация.

  1. Сравнявайки се с другия човек

Сравняването с човека, с когото партньорът ви е изневерявал, само ще ви накара да се почувствате по-зле. Това е непродуктивно и би служило само за намаляване на настроението ви допълнително.“

  1. Отмъщавате за изневярата

Изневярата, за да се върнете тъпкано на партньора си за измамата, няма да ви накара да се почувствате по-добре. Може да си мислите, че го наранявате по този начин като отмъщение, но всъщност просто наранявате себе си повече. Изневярата на партньора ви няма да реши проблема. Това само ще направи връзката ви още по-сложна и неприятна.

Източник: poznanieto.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар