Най-голямата опасност за България е управлението на Борисов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Днес премиерът казал, че БСП е опасност за България. Най-голямата опасност за България вече се случи.

Тя е десетгодишното управление на Борисов.

Приносът му за историята е, че за тези години нареди България на дъното на Европа по социални, здравни, образователни и демографски показатели и начело по корупция и отнемане на свобода.

Това е бетонен факт. След него всичко може да бъде само по-добро”.

Това написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия Нинова.

Единственият риск за България е БСП. Така премиерът Бойко Борисов отговори на въпрос дали шофьорите на тирове на паркинга на бившето военно летище край Узунджово са опасни, както твърдят общински съветници от БСП в Хасково.

 

Борисов е на 61 години и според разпоредбите на щаба на ген. Венцислав Мутафчийски, той не бил трябвало да излиза от вкъщи – в случая сградата на правителството. А се влачи с цялата си охрана, където му хрумне. Причината на неочаквания му воаяж в Узунджово е тв участие на общинския съветник от БСП в Хасково Георги Пеев.

Пред „Евродикоф“ миналата седмица, той съобщи за огромни далавери на ГЕРБ покрай новия паркинг, в които са замесени имената на Делян Пеевски и съветник от ГЕРБ, който щял да доставя храна на тираджиите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Най-голямата опасност за България е управлението на Борисов!

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.