Най-голямото изложение за потребителска електроника остана без ток за 2 часа

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сериозна авария остави най-голямото изложение за потребителска електроника в света без електрозахранване за близо два часа. Посетителите и компаниите изложители на CES 2018 в Лас Вегас съобщиха за прекъсването в Twitter.

Представяме ви Затъмнението™: Най-голямото нещо, което се е случвало на CES от 5G насам, пошегуваха се от Intel

Аварията е засегнала северните и централните зали, в които се простират голяма част от щандовете, съобщава The Verge. Сред помещаващите се там компании са технологичните гиганти LG, Sony и Samsung, но също и малки стартъпи, за които таксите за щанда и присъствието на CES не е дребен разход. 

Междувременно проблемът беше отигран умело от повечето компании – Huawei призова посетителите да тестват камерата на Mate 10 Pro при ниска осветеност, Intel забавляваше минувачите с цигуларка на щанда си, а LG заявиха в Twitter, че дори тъмните зали без ток не могат да се мерят с дълбокото черно на техните OLED телевизори. 

Screen Shot 2018-01-10 at 23.35.08 copy

Screen Shot 2018-01-10 at 23.35.22

Screen Shot 2018-01-10 at 23.38.03

“По-голям хаос от обикновено”, коментират за тазгодишния CES световните медии, а аз бих казал – както обикновено, защото тъкмо такива са спомените ми от посещението ми на изложението през 2015-а. 

Източник: nixanbal.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар