Коалиция

Най-крадливото и неподготвено правителство на прехода е вече в историята

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-крадливото и неподготвено правителство на прехода е вече в историята. Щяхме бързо да го забравим, ако не бяха безотговорните и лишени от държавническа логика решения на самообявилите се за „промяна“ шайка разбойници, които само за 6 месеца съсипаха страната ни. Оставиха в завещание огромен дълг, опоскан бюджет, съсипан международен имидж, бедстващи домакинства и изправени пред фалит предприятия.

Слушайки днес президента Радев и новия премиер Гълъб Донев, оставам оптимистично настроен реалист.

Един от основните приоритети на служебния кабинет ще бъде да осигури газ на възможно най-ниска цена за бизнеса и за отоплението на домакинствата. Производството на 21 000 фирми, в които работят 85% от заетите българи са зависими от доставките и цената на газа.

Но освен дадените заявки за излизане от множеството кризи, в които се намираме, служебните министри трябва да посочат и имената на виновниците, които ни вкараха в тези кризи. Понеже става дума за криминални случаи, ще помогна с инициалите на виновниците – К.П., А.В., Л.Б., сем. Л., А.Н.  и др.

П.П. За предпочитане е миролюбив гълъб пред проскубан ястреб, избягал от военна служба, но опитващ се да ни вкара във война.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар