Най-много ме е яд, че с този малоумник можеше да сме приключили още в 2013.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оставката, уважаеми, идва, но тя няма да е в резултат на протестите, а заради задаващия се икономически срив, който по традиция, трябва да бъде пришит другиму. Изчаква се моментът, в който всички обещания за нови и нови кинти по трасето ще се натрупат и ще станат неизпълними. Септември няма да е май, а по- скоро февруари.

Хора, вдъхновени от протеста в Беларус, но за които бойко е о.к., са прости хора.

Аристотел

Дори в този момент, Борисов употребява Парламента и процедурите му, за собственото си политическо и житейско оцеляване, а вие сте се втурнали да го опровергавате по същество, вместо да се погрижите, да получи заслуженото за криминалното си десетгодишно управление – повярвайте, ще има достатъчно свидетелства за това, когато той вече не държи властовите лостове.

Сектантите, вместо „аз вярвам на бойко борисов“, моля използвайте по- краткото „аз съм малоумник“, мерси!

….

Бонев рекъл, че разликата между Радев и Борисов е няколко вагона книги, само ще го допълним „и няколко вагона кинти“.

Аз, собствено, не разбирам защо велико народно събрание трябва да промени Конституцията, а не го направим в най- добрите законотворчески традиции на герб и да си я нагласят както им е удобно, през преходните и заключителни разпоредби на произволен закон, например на закона за движение по пътищата?

За да не виждаш катастрофата на корумпираното мафиотско управление има два начина- или си натурален кретен и вярваш на всичко, което чуеш от Борисов, или затварянето на очите ти си има цена. Как мислите, така ли е?

Като гледам великите ремонти на „Графа“ и си викам- време е да напишат и адекватна конституция, такава в която, черното да е бяло, а бялото черно, грозното да е хубаво, а хубавото да е грозно, лъжата да е истина, а истината да е лъжа, крадците да са светци, а светците крадци….

Не знам дали си давате сметка, че тази ретромутра, изгуби над 10 години на България, 14 години на София в частност, на фона на милиарди изхарчени за примитивни корупционни проекти, които ни се представят за последни технологични достижения, на които Запада завижда, под бурните ръкопляскания на празноглавци, за които Тутракан е Западна Европа, а София новият Ню Йорк.

10 години от живота ни минаха в това да се готвим, да живеем на равна нога с някакви ретарди – живот на заден ход във всеки един смисъл на словосъчетанието.

Ако имахме успешно и стабилно управление, нямаше изобщо да знаем кой е бойко борисов.

Църковното корумпе подкрепило светското корумпе, а две патреотични запетайки се помислили за чайки – в смисъл, изпонасрали публиката.

Най- много ме е яд, че с тоя малоумник можеше да сме приключили още в 2013 г. и сега да водим съвсем друг разговор.

“рестарт’ е, когато си превъртял играта и почваш да крадеш отначало, като си измисляш нови правила.

Георги Дренчев

http://afera.bg/

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар