Най-скъпата “kyч*a” в историята – заради нея избихме цялото животновъдство… Има-няма няколко милиарда за една гола гърда

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Изказване на шефа на БАБХ Дамян Илиев за пореден път е повод да се взриви обществото, ето какво отговори на въпрос на медиите, защо здрави прасета трябва да се избиват и дали е наясно, че в селата хората разчитат на това прасе в задният им двор да изкарат зимата.

Според него нямало проблем, хората да се оправят и без прасе за през зимата, защото доходите на хората в България растат, пък и във всички села младите хора работели зад граница и пращали пари на роднините си.
Това е изкуствено създавано напрежение от лумпени и платени провокатори, които искат да клатят правителството и стабилната обстановка в България.

Видяхте какво стана миналата година, когато избивахме козите и овцете, заради болестта, вдигнаха се дори партийни централи да защитават Баба Дора и какво стана, болестта си е болест и ние като органи които мислим за държавата трябва да сме безкомпромисни.
Мерките се предприемат според предписания на европейската комисия за безопасност на храните и ние като страна членка на ЕС трябва да ги спазваме, не само заради нас, но и заради нашите съседи.
Според мен протестиращите ще се приберат все пак става въпрос за 20-30 човека в Крушаре, навсякъде другаде хората разбират важността на проблема и си умъртвяват сами животните.
Така както се развиват събитията, скоро България няма да има животновъдство, но пък ще имаме “най-скъпата кучка в историята”.
Това е Таня Илиева, която се разголи на протестите, за да върне Бойко Борисов на власт.
Като благодарност, той назначи баща и – Дамян Илиев, на поста “Главен главорез на животни в България”. Миналата година зачисти кози и овце. Тази година – прасетата.
Има-няма няколко милиарда лева, за да видим една гола гърда…
Източник: Хак Нюз, с редакции

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар