Най-страшното е, че подобни типове вече ги има в политиката

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Едно време всички мутри си “правеха банчици” за пред перхидролените мутреси, днес всички си “правят някаква партия” и се цанят за президенти. Мъчно ми е за българите.

Древен народ с достойна история, а се държим и мислим като стадо неособено умни овце. Стигнали сме състояние на национална кататония, като не можем да отличим читавото от нечитавото и дори да вземем адекватни решения за бъдещето на България.

Аз не се възмущавам, че тоя обран откъм ментални способности човечец, се напъва да влиза в политиката. Все пак доста са го били по главата, а вакуумът в нея създава допълнителни травми. Но не мога да разбера как някой го възприема насериозно и още не са го наритали да си ходи да натиска поредната певачка или плеймейтка!?!

Най-страшното е, че подобни типове вече ги има в политиката. Например Онуй, което в нормална държава няма да го пуснат и разсилен в селска община да стане. Всеки ограничен умствено човечец, избиващ комплексите си, но със съответните връзки, може да влезе в политиката на България. Затова и от сутрин до вечер по медиите слушаме разни дебили, които ни обясняват как ще ни спасят или вече са ни спасили.

Това е нивото, българи! Което ние си го определяме!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар