Най-шокиращите истини за всяка зодия

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Има много неща, които често остават скрити за представителите на различните зодии. А някои от тях са направо шокиращи. Вижте най-шокиращите истини за всяка зодия.

Най-шокиращите истини за всяка зодия
 © iStock.com

 

ОВЕН

Овенът  се управлява от Марс и е най-активната от всички зодии. Родените под този знак предпочитат да са начело, а не да следват някого. Те имат изключително добри организаторски качества, решителни, уверени и ентусиазирани хора са. Но също така са избухливи, менят си настроенията и са импулсивни. Това, което може би не знаете за Овните, е, че те често попадат в инциденти и нерядко са с натъртвания и порезни рани.

 

ТЕЛЕЦ

Хората, родени под този знак, са практични, здраво стъпили на земята и много надеждни. Планетата, която ги управлява, е Венера, която се свързва с любовта и творчеството. Телците обикновено печелят добре, а и умеят да се фокусират върху дългосрочни проекти. Много етични и отговорни са, но също така са инатливи и обсебващи. Любопитно е, че едни от най-големите тирани в историята са били Телци, включително Садам Хюсеин, Адолф Хитлер, Екатерина Велика, Николо Макиавели и Хо Ши Мин.

Кои са двете страни на всяка зодия?

 

БЛИЗНАЦИ

Близнаците са управлявани от Меркурий, планетата на комуникацията. Обичат да са сред хора, не харесват самотата и повтарящите се рутинни действия. Но всъщност какви са точно хората, родени под тази зодия, може да не разберете и до края на живота им. Те много добре умеят да се прикриват и никак не им е трудно да се представят за съвсем друг човек. Днес може да са възхитени и ентусиазирани, а утре – студени. Или днес да ви засипят с обещания, а утре изобщо да не помнят какво са обещали.

 

РАК

Представителите на тази водна зодия са управлявани от Луната, която със  своите фази предопределя тяхното мистериозно и капризно поведение. Раците често сменят настроенията си, емоционални и манипулативни са, но са и много лоялни и имат богато въображение. Те рядко се разкриват напълно пред някого. Но знаете ли, че са сред най-смъртоносните в зодиака? Да, смъртоносни! Сред тъмната страна на Раците е насилието, те са склонни да извършват престъпления от страст и да оставят „подписа“ си върху жертвите си.

 

ЛЪВ

Страстни, топли, пълни с ентусиазъм и с чувство за хумор са Лъвовете,  чиито управител е  Слънцето. Обичат да са в центъра на всеобщото внимание и се отличават с ексхибиционизъм. Според проучване  жените от този зодиакален знак са най-склонни сред всички останали дами да отидат в спортния салон. И то тази им склонност е почти двойно по-голяма от декларираното желание от повечето други зодии.

Коя е най-привлекателната черта на всяка зодия?

 

ДЕВА

Планетата управител на тази зодия е Меркурий, а нейните представители са много добри комуникатори. Те  са критични – както към околните, така и към себе си. Освен това са притеснителни и приемат всичко много сериозно. Девите са методични, аналитични, трудолюбиви и държащи много на чистотата и реда. Те са обсебени от идеята за здравословен начин на живот. Изживяват мълчаливо тревогите си и често това провокира у тях храносмилателни проблеми. Склонни са към хипохондрия.

 

ВЕЗНИ

Този зодиакален знак е управляван от Венера, любителката на красивите неща. Везните са дипломатични, хармонични, нежни, но често са нерешителни. Тяхното нежелание да се конфронтират означава, че рядко са готови да защитават интересите си. Мразят да са сами и са много състрадателни. Стремят се към баланс, справедливост и равенство. Те са и най-отдаденият интимен партньор в целия зодиак. Лоялни са, свойствено им е да радват околните, любвеобилни и романтични са. А към това се добавя и нежеланието им за конфликти.

 

СКОРПИОН

Скорпионите са управлявани от Плутон, планетата на възраждането и силата. Те са лоялни, смели и защитават хората, които обичат, но в същото време са и властни и потайни. Смятани са за най-добрите любовници в зодиака заради чара, магнетизма и страстта им. Скорпионите са най-често срещаният зодиакален знак – според американско проучване, негови представители са 9,6% от всички американци. Най-много Скорпиони има и сред световните лидери, сочи статистиката.

Най-лошите любовни черти на всяка зодия

СТРЕЛЕЦ

Планетата, управител на тази зодия, е Юпитер. Тя е най-голямата планета от тези в зодиака и това обяснява защо Стрелците са сред най-дълголетните хора. Те имат прекомерен ентусиазъм и са интензивни във всичко, даже и в любопитството и чувството си за хумор. Обичат свободата и приключенията и не понасят да чакат. Проучване на сайт за извънбрачни запознанства разкрива, че Стрелците са най-неверни сред всички представители на зодиака. На тях се падат 16% от изневерите. Забележителен факт е и че те са най-склонните, в сравнение с останалите знаци, да участват в любителско секс видео.

 

КОЗИРОГ

Управлявани от Сатурн, планеmama, която се олицетворява с отговорността, Козирозите са зрели, дисциплинирани и надеждни. Те са твърдоглави и не умеят да прощават, но в същото време са грижовни към семейството и са добри в занаятите. Имат забележителен самоконтрол, приемат себе си много сериозно и са традиционалисти. Любопитно е, че според проучване на сайт за отворени връзки, Козирозите са най-склонни от целия зодиак към полиамория (любовна връзка с повече от един човек в един и същи момент).

Вижте кои зодии си подхождат - най-добрите комбинации!

 

ВОДОЛЕЙ

Представителите на тази зодия са управлявани от  Уран, планетaтa символ на висшия ум. Смята се, че Водолеите са визионери и добри в дългосрочното планиране. Често ги приемат за нечувствителни, защото трудно изразяват емоциите си, но всъщност са по-скоро независими и трудно правят компромиси. Но знаете ли, че сред милиардерите има много Водолеи? В класацията на най-богатите хора на Forbes, оказва се, най-често срещаните представители на зодия са именно Водолеите. 12,5% от милиардерите са представители на въздушния знак.

 

РИБИ

Планетата управител на този знак , е Нептун, която се свързва с мечтите и бляновете. Рибите са много състрадателни, верни и обичащи. Освен това са мъдри, не съдят околните и прощават лесно. Най-интересното за тях е, че тъй като са последният знак в зодиака, са приели по нещо от всички 11 зодии преди тях. Ето защо Рибите често са нерешителни и объркващи околните – те непрекъснато са в борба между повелите на сърцето и разума.

Коя е най-мързеливата зодия?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар