Накрая Гинка ще се окаже Гинчо

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Както този Харизанов на снимката, специалист по всичко и никога, ама никога не е бил от ГЕРБ.

Според медиите, този Георги Харизанов е политолог, икономист, специалист, изследовател от института за дясна политика и шеф на телевизия “Европа” – телевизията на ГЕРБ.

Досега лицето Георги Харизанов, не беше сядал до Бойко Борисов на трибуната, но явно работата му през последните месеци във войната в мрежата и медиите го издигна в партийната йерархия.

Интересно ни е след тази снимка личният ПР на Бойко Борисов как ще бъде представен от медиите за пред публиката вече, нали така обяснява Бойко Борисов,

хората в България били публика, не народ и според него публиката не трябвало да има съмнения, че енергийният министър няма нищо общо със сделката за “ЧЕЗ България” на 100% вече сме убедени, че няма освен че е помолила Гинка да играе ролята на купувач естествено не срещу процент от цялата схема, а заради факта, че ще и опростят едни задължения.

Най – интересното в случая е че и чехите не са виждали Гинка, изобщо само Теменужка Петкова, която подаде оставка явно само я е виждала от всички медийни лица, нищо чудно и Гинчо от Банкя да я е виждал, все пак нали от Българската Банка за Развитие идва кредита според чехите.

Бойко Борисов пардон Гинчо от Банкя разпоредил проверка на сделката забележете на кой КЗК където кумата на Делян Добрев и майката на едно от Герб остриетата колят и бесят. Другите проверяващи пък щели да бъдат ДАНС на Дебелян Пеевски синчето на Ирена, която едно време по същата схема съсипа и тотото.

Така де както се казва никой няма и да види лицето на Гинка, защото да похарчиш 320 милиона евро държавни пари, за да си купиш ЕРП то, което доставя тока на цяла София и може да срине което си пожелае управление, не е като да си

купиш чанта в Мола за 5000 лева като Лиляна Павлова, за тази сделка си имаме Гинчо от Банкя, който ще ни забавлява всеки ден, а когато се умори неговите клоуни Цветан Цветанов и Георги Харизанов ще ни обяснят от всички медии, колко сме прости и как нищо не разбираме от външна политика и демокрация и как ако не е Бойко Борисов да броим държавата за умряла.

Така де за пред публиката според думите на Борисов няма нищо нередно в частната сделка между две частни компании, той е разпоредил проверката да бъде извършена от агенцията с кумовете, от другата страна Делянчо ще провери и той да не би отнякъде да изскочи снимка на Гинка и накрая когато всичко е точно и няма място за притеснение Гинчо ще ви събира и парите за тока.

Източник: Хак нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар