НАП да провери как любовницата на Бойко с 2000 лв. заплата купи дрехи за 15 бона за ваканция в Занзибар

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ББ се бръкна за луксозна ваканция на своята млада любовница в Занзибар, гласи пореден сигнал за патилата на Наталка и Мутрата.

Блондинката планира да отпътува на 15 август, както самата тя се похвалила пред приятелките си, за да ги накара да й завиждат.

За целта в събота Натали опразнила витрините на столичните молове като оставила в един от тях – на бул. „Черни връх”, колосалните 15 000 лв.

За почивката на мама и щерка в африканския остров ББ се бръкнал двойно, а Наталка без срам разказва за сумите, които прибира от богатия си любовник, натрупал стотици милиони от окрадените обществени поръчки през последните 15-ина години като кмет на София и премиер.

Сега въпросът е къде е вътрешният министър Бойко Рашков и шефът на НАП Румен Спецов, които да проверят как синоптичка с 2000 лв. заплата обикаля Дубай, Миконос, Занзибар, кара мощен джип за 250 000 лв., демонстрира стандарт на милионерска щерка, каквато знаем,че не е?

ББ отново ще вдигне кръвно – освен Наталка, кой друг може да се похвали за скъпарската повичка? Кой друг, ако не самата тя, завършва сигналът до Narod.bg.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар