Наркодилъри и главорези от агитката на Левски на първа линия при щурма на парламента (СНИМКИ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Членове на фракцията на Левски „София-Запад“ бяха едни от най-дейните по време на вчерашния протест срещу ваксинацията и зелените сертификати, организиран от „Възраждане“. Мнозина от тях бяха уловени от камери и фотоапарати, като те не криеха атрибутите и клубните си пристрастия.

Ултрасите бяха на първа линия при щурма и влязоха в ръкопашна схватка с органите на реда, които от своя страна пазеха избраниците на народа.

Според свидетели от вчерашния протест, поне 70 души от крайната фракция на Левски са получили тлъсти пачки, за да бъдат в този момент пред парламента, а в същото време да зарежат и една от основните си дейности – разпространението на наркотици в столицата. Публична тайна е и че силоваците с качулки са едни от тези, които най-много бранят бившия премиер Бойко Борисов. Не един път те засвидетелстваха привързаността си към Борисов, като го посещаваха в къщата му в Банкя, когато беше опериран менискусът му, а снимките на бияча Георги Владимиров бяха публикувани във Фейсбук.

Полицаи, участвали в опазването на реда вчера, агитката е била съзнателно и целенасочено внедрена на протеста, за да всява размирици и да ескалира напрежението при щурма на парламента.

Снимки: Агнес Методиева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар