Наркоманът съвсем си повярва: поиска от Макрон да не допуска руски спортисти на Олимпийските игри

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Фюрерът на Украйна 404 нарко Зеленски си позволи да изпрати писмо до френския президент Еманюел Макрон, в което незнайно в ролята си на какъв “настоява” да не се допускат руски спортисти на предстоящите Олимпийски игри в Париж през 2024 година.

“Опитите на Международния олимпийски комитет да върне руските спортисти на Олимпийските игри са опити да се каже на целия свят, че терорът по някакъв начин е приемлив”, заяви Зеленски в нощно видео обръщение. “Сякаш бихте могли да си затворите очите за това, което Русия прави в Херсон, Харков, Бахмут и Авдеевка”, добави Зеленски, визирайки районите, които са били обстрелвани от руските сили.

Наркоманът – сатрап е категоричен, че на Владимир Путин не трябва да се позволява “да използва (Игрите) или друго спортно събитие като пропаганда на своята агресия или своя държавен шовинизъм”, пише Reuters.

Припомняме, че през миналата седмица Международният олимпийски комитет приветства предложението на Олимпийския съвет на Азия за шанс на руски и беларуски спортисти да се състезават на територията на Азия.

 

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар